PDF Paha paikka Free Download

PDF Paha paikka Free Download

By Gillian Flynn

  • Release Date: 2014-06-03
  • Genre: Mysteries & Thrillers

Description

Paha paikka WIKIPEDIA

Paha paikka PDF

Paha paikka ePub

"Gillian Flynn on kertojana täyttä tavaraa, terävän pureva ja vastustamaton, kirjoittaja joka annostelee makaaberia osaavasti." - Stephen King

Pieni Libby Day menettää äitinsä ja sisarensa hirvittävässä veriteossa. Aikuisena hän alkaa epäillä, onko perhesurmassa säästynyt veli, Ben, sittenkään syyllinen.

Kovapintaiseksi kasvanut Libby ajelehtii elämässään, hieman kyynisenä ja itseinhoisena. Kun orpoa tukeneiden hyväntekijöiden rahahanat ehtyvät, Libbyllä on kiire tienata vielä jokunen ropo traagisella menneisyydellään. Näin Libby kohtaa merkillisen, murhamysteerejä penkovan ryhmän, Kill Clubin, joka on vakuuttunut Benin syyttömyydestä. Libby kysyy nyt itseltään ensi kertaa: mitä surmayönä oikeasti tapahtui? Veli oli kyllä kylmäpäinen, mutta kykenisikö hän murhaan?

Yhdysvaltalainen Gillian Flynn työskenteli Entertainment Weeklyn tv-kriitikkona ennen ryhtymistään kokopäiväiseksi kirjailijaksi. Hän on julkaissut kolme kehuttua jännitysromaania: Sharp Objects (2006), Dark Places (2009) eli Paha paikka (suom. 2014) ja Gone Girl (2012) eli Kiltti tyttö (suom. 2013). Charlize Theronin tähdittämä Paha paikka -elokuva saa ensi-iltansa syyskuussa 2014.